Afstudeerstage werkvoorbereiding

Diverse technische afstudeerstage bij een bedrijf in de houtbewerking

Dit ga je leren

Studeer jij hbo bouwkunde (of vergelijkbaar) en zoek jij per september 2024 een afstudeerstage in Udenhout of omgeving? Lees dan snel verder!

Als werkvoorbereider krijg je een divers takenpakket. Zo ben je bezig met het voorbereiden en calculeren van projecten en daarbij het verzorgen van offertes en het tekenen van kozijnen, ramen en deuren. Naast deze werkzaamheden zal je ook contact onderhouden met bestaande en nieuwe relaties.

Naast de bovengenoemde werkzaamheden zal je minimaal 2,5 dag per week de tijd krijgen voor je afstudeeropdracht. De inhoud hiervan zal je bespreken met de organisatie.

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag met een lekkere kop koffie en gaat daarna direct aan de slag met de diverse werkzaamheden. Het ene moment ben je in gesprek met een huidige relatie over een lopend project en het andere moment ben je voor een potentiele klant aan het ontwerpen/tekenen in Autocad.

De werkzaamheden zullen hoofdzakelijk op kantoor plaatsvinden.

Dit ben jij

- Volgt een hbo opleiding bouwkunde of vergelijkbaar
- Affiniteit met de bouw is een pré, evenals kennis van het tekenprogramma Auto-Cad
- Afkomstig uit Udenhout of omgeving (in een straal van max. 35 km)
- Na je afstuderen wil je het werkveld in: dit bedrijf heeft de mogelijkheid om jou deels al op te leiden tijdens je afstudeerstage!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in houtbewerking en er werken 17 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig en informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Ook heeft dit bedrijf al ervaring met hbo-afstudeerders.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

group
5+ medewerkers
local_bar
Informele werksfeer