(Afstudeer) stage sales en marketing

Jij gaat verschillende commerciële taken oppakken!

Dit ga je leren

Bij dit stagebedrijf krijg je een kijkje achter de schermen van een snel groeiend bedrijf in de verduurzamingsbranche. Zij zijn op zoek naar een stagiair(e) die aansluit bij het sales/marketingteam en ondersteuning biedt bij verschillende marketing- en communicatieactiviteiten. Slim, eigentijds en innovatief zijn kernwaardes van dit bedrijf. Dit bedrijf ontwikkelt verschillende producten waarbij zij slim met woninginformatie omgaan en zo een optimale klantreis kunnen leveren aan hun klanten.

Dit stagebedrijf geeft je daarbij echt de kans om te leren, en jij zal actief betrokken worden bij projecten voor diverse klanten. Als stagiair krijg je veel verantwoordelijkheid en draag je actief bij aan het versnellen van de energietransitie in Nederland.

Zo ziet jouw dag eruit

Het doel van de stage is jou zelfstandig maken in het uitvoeren van marketing- en salesactiviteiten voor dit bedrijf. Je zal klanten gaan benaderen en adviseren over de diensten. Je werkt altijd met warme leads, dus nooit koud! Daarnaast is er ook ruimte om marketingwerkzaamheden op te pakken, zoals:
- Social media content creëren
- SEO en SEA optimalisaties
- Het uitschrijven van een marketingplan om de B2B-markt te betreden
Er zijn genoeg mogelijkheden in overleg!

Dit ben jij

✔ Jij hebt een hands on mentaliteit
✔ Affiniteit met marketing en sales
✔ Goede communicatieve vaardigheden

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in duurzame energie en er werken 25 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel 

Je komt te werken op een afdeling marketing en sales met 10 collega’s. 

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Pingpongen tijdens de pauze!