Meewerkstage recruitment in het centrum van Den Bosch

Jij gaat tijdens jouw stage op zoek naar IT talent om ze verder te helpen in hun carrière.

Dit ga je leren

Ben jij een gedreven persoon die zich niet langer tevreden stelt met het volgen van de laatste trends, maar zelf wil bijdragen aan de razendsnelle evolutie van technologie? Lees dan snel verder!

Samen met een bevlogen team werk ja aan het vormgeven van een nieuw geluid in de wereld van arbeidsbemiddeling. Jouw toekomstige stagebedrijf richt zich vooral op het ondersteunen van generatie Z, die zich verder willen ontwikkelen als software developer.

De organisatie is een IT-agency die young software developers helpt aan gave banen bij spraakmakende bedrijven. Zij focussen zich hierbij op theoretisch opgeleid talent (HBO/WO) met een afgeronde studie in de richting van development. Als een vooruitstrevend IT-agency voor young professional software developers, stimuleren ze groei en ontwikkeling door middel van toegewijde tools en specifieke opleidingen.

Door middel van een persoonlijk intakegesprek breng jij als recruiter de wensen en behoeftes van developers in kaart. Vervolgens gaat de sales-afdeling aan de slag om kennismakingsgesprekken te regelen bij bedrijven om de developer voor te stellen.

Werkzaamheden die jij tijdens je stage zal doen zijn:
- Op zoek gaan naar nieuwe kandidaten
- Het benaderen van nieuwe kandidaten
- Het houden van telefonische intakegesprekken
- Het houden van real life intakegesprekken
- Brainstormen over ideeën om meer kandidaten aan te trekken

Zo ziet jouw dag eruit

Je dag begint ontspannen thuis of op kantoor met een cappuccino of een simpel kopje koffie. Je leest het laatste recruitment nieuws, beantwoord je LinkedInberichtjes die je gisteren na werktijd nog hebt ontvangen en werpt een blik op je dagelijkse to-do lijstje.

Vandaag staat er een belmiddag op het programma en heb je twee intakes met potentiële kandidaten. Daarnaast heb je ruimte geblokt vandaag om aan de slag te gaan met het organiseren van een gaaf game-event voor alle medewerkers.

Dit ben jij

- Menselijk inzicht
- Goede planner
- Communicatief vaardig
- Zelfstandig
- Minimaal 3 dagen in de week meewerken

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de arbeidsbemiddeling en er werken 6 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel. 

Je komt te werken in de recruitment met gezellige collega’s. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon.

Het bedrijf is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Naast het station in Den Bosch