Stage CRM en Email marketing

Jij gaat ervoor zorgen dat alle sociale kanalen onder de aandacht komen

Dit ga je leren

Deze grote bekende naam binnen de retailbranche in Nederland zoekt een topper van een stagiair! Lijkt het je gaaf om voor dit bedrijf aan de slag te gaan en om daarnaast een mooie naam op je CV te hebben? Lees dan direct verder!

Als stagiaire CRM & E-mail marketing ben je onderdeel van een energiek en enthousiast team dat zorgt de beste omnichannel experience voor de klant. Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat dat de organisatie groeien in kwalitatieve traffic en dat onze fanbase via e-mail groeit op basis van datagedreven inzichten.

Zaken waar jij je o.a. mee gaat bezighouden zijn:
- Beheren en optimaliseren van bestaande e-mail campagnes
- Het opzetten van A/B testen
- Het opzetten van nieuwe campagnes
- Meewerken aan het creëren van content voor de website

Naast je werkzaamheden is er uiteraard ook ruimte voor een opdracht.

Zo ziet jouw dag eruit

Je start jouw dag met een kop koffie en neemt de dag door met je collega's. Op het hoofdkantoor in Waalwijk, zit je met zo'n 80 enthousiaste medewerkers op kantoor die er dagelijks een groot succes van proberen te maken. De afdeling waar jij op terecht komt bestaat uit 5 vaste medewerkers en is onderdeel van een groot marketing/communicatie team.

De focus ligt op het meewerken met de dagdagelijkse werkzaamheden, maar is voldoende ruimte voor je schoolopdracht.

Dit ben jij

- Ondernemend / proactief
- Creatief
- Goed in teamverband
- Communicatief sterk
- Kennis van en ervaring met Excel
- Ervaring met Adobe en Canva is een pre

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de retail en er werken ongeveer 80 medewerkers op het hoofdkantoor. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling marketing/communicatie met ongeveer 15 collega’s. Zij houden zich bezig met zowel online als offline marketing in de breedste zin van het woord.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Het bedrijf is minder goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is zeer zeker handig.

group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Grote bekende retailer in Nederland