Bedrijfskunde student Samuel per september op zoek naar een commerciële meewerkstage.

Bram

Dit is Bram

Maak kennis met Samuel!

Samuel is een 21-jarige Bedrijfseconomie student die studeert aan de Haagse Hogeschool. Hij is per september op zoek naar een stage waarbij hij zich kan bezighouden met diverse werkzaamheden, vooral op het gebied van sales, marketing, logistiek of HRM. Samuel vindt het interessant om tijdens zijn stage een opdracht uit te werken, zoals een marketingplan of verkoopplan, waarbij hij zichzelf kan ontwikkelen op vooraf bepaalde leerdoelen. Om naar zijn stage te komen, reist Samuel meestal met het openbaar vervoer, maar hij kan soms ook de auto van zijn moeder gebruiken.

Samuel heeft eerder zijn VWO afgerond en heeft de opleiding Business Studies gedaan aan InHolland in Diemen. Hij heeft gekozen voor een hbo-opleiding omdat hij liever in de praktijk leert en heeft voor de Haagse Hogeschool gekozen vanwege de goede verhalen van een oud klasgenoot. Het samenwerken met medestudenten vindt Samuel erg leuk, en hij geniet eigenlijk van alles aan zijn opleiding. Het leukste project dat hij tot nu toe heeft uitgevoerd, ging over het schrijven van een adviesrapport op het gebied van duurzaamheid.

Samuel staat open voor nieuwe uitdagingen en wil tijdens zijn stage ontdekken wat hij precies het leukst vindt. Dit is de eerste keer dat Samuel stage gaat lopen, maar hij heeft al verschillende bijbanen gehad, waaronder in een bloemenwinkel, de horeca en het magazijn van een sportwinkel. Op dit moment werkt hij weer bij een bloemenbedrijf. Samuel wil een minor volgen die aansluit bij zijn stage en heeft de ambitie om later bij een klein en commercieel bedrijf te werken. Hij spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels en is bijna perfectionistisch op het gebied van de Nederlandse taal. Daarnaast heeft hij veel ervaring met Excel, Canva en het Microsoft Office-pakket. Zijn hogeschool eist HBO-begeleiding, 5 fte werkzaamheid en dat hij 32 uur per week kan meewerken.

Naast zijn studie heeft Samuel verschillende interesses. Hij doet graag aan voetbal, zowel als speler als jeugdcoach. Daarnaast speelt hij ook geregeld padel. Samuel is een actieve en veelzijdige student die zich volledig inzet voor zowel zijn studie als zijn hobby's. Personen in zijn omgeving omschrijven hem als:
• Communicatief sterk
• Resultaatgericht
• Mensgericht
• Sociaal
• Leergierig

Dit kan Bram voor je doen

✔ Meewerken op een commerciële afdeling
✔ Klantrelaties onderhouden
✔ Onderzoek uitvoeren
✔ Mogelijk aanblijven in de vorm een bijbaan