Ambitieuze Commerciële Economie student per september op zoek naar een meewerkstage

Burak

Dit is Burak

Mag ik je voorstellen aan Burak (20 jaar)? Burak is een ambitieuze Commerciële Economie student en is vanaf september op zoek naar een meewerkstage.

Nadat Burak zijn Havo diploma had gehaald, heeft hij eerst een tussenjaar genomen. Burak heeft altijd een passie voor ondernemen gehad en heeft tijdens zijn tussenjaar gewerkt aan zijn eigen fitnessbedrijf, waar hij zowel online als fysiek mensen coachte. Hij ontwikkelde effectieve sales funnels, concentreerde zich op SEO, content creatie, en social media marketing. Zijn sociale mediakanalen hebben meer dan 12 miljoen weergaven gegenereerd, organisch voortkomend uit educatieve video's over sport, voeding, en gezondheid.

Na zijn tussenjaar voelde Burak toch de drang om verder te studeren en besloot hij voor de opleiding Commerciële Economie te kiezen. Hij wilde dieper ingaan op ondernemerschap en alle facetten ervan begrijpen, waaronder sales en marketing, en hoe deze met elkaar verweven zijn. Nu, vastbesloten om zijn opgedane kennis in de praktijk te brengen, zoekt Burak naar een stage waar hij zijn vaardigheden verder kan ontwikkelen en kan bijdragen aan echte bedrijfsuitdagingen.

Woorden die Burak omschrijven:
- Leergierig
- Ondernemend
- Communicatief sterk
- Recht voor zijn raap
- Enthousiast

Dit kan Burak voor je doen

✔ Content creatie
✔ Online positionering
✔ SEO/SEA

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

In zijn tweede jaar van de opleiding heeft Burak salesfunnels en marketingcampagnes opgezet voor Bellemad. Hij paste zijn theoretische kennis succesvol toe, verbeterde conversieratio's en behaalde aanzienlijke resultaten.

Daarnaast richtte Burak als onderdeel van een schoolproject zijn eigen bedrijf op, waarbij hij als oprichter, marketeer en manager fungeerde. Met ondernemersvaardigheden ontwikkelde hij een duidelijke strategie, implementeerde effectieve marketing en beheerde operationele processen, wat resulteerde in een succesvolle oprichting van zijn bedrijf binnen de schoolcontext.